Termeni si conditii Forest Romania

Termeni generali

Termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.forestromania.com (denumite in continuare “Termeni si Conditii”) stabilesc care sunt conditiile in care orice persoana poate vizita ori accesa site-ul www.forestromania.com (denumit in continuare “Site” si/sau “Forest Romania”) si are valoarea unei conventii incheiate intre DLG INTERMARKETING S.R.L. (denumita in continuare “DLG”), in calitatea sa de proprietar si administrator al Site-ului si de furnizor al serviciilor online ale Forest Romania, si orice persoana care viziteaza ori acceseaza Site-ul sau care doreste sa utilizeze in orice mod sau utilizeaza efectiv serviciile online ale Forest Romania (denumita in continuare “Utilizator”). Neacceptarea acestor Termeni si Conditii ori a oricarei prevederi din acestea atrage obligatia persoanei respective de a inceta de indata accesarea Site-ului, iar accesarea sau vizitarea in continuare a Site-ului, a oricarei pagini din acesta si/sau utilizarea serviciilor online ale Forest Romania, precum si a oricarui component al acestuia constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor si a oricarei prevederi din acestea.

DEFINITII SI TERMENI

DLG – este denumirea DLG INTERMARKETING S.R.L., societate română cu sediul în Bd. C. Brancoveanu Nr. 6, Bl. B1, Sc. 2, Ap. 42, Sector 4, Bucureşti, adresa de corespondenta: Str. Dionisie Lupu Nr. 50, Et.1, Ap. 4, Sector 1, Bucuresti, cod fiscal RO15105544, nr. de înregistrare în Registrul Comerţului J40/13609/2002

Site – domeniul www.forestromania.com si subdomeniile acestuia.

Campanie – actiunea de a expune in scop informativ/comercial, un numar finit de Bunuri si/sau Servicii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre DLG.

Continut

 • toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
 • continutul oricarui e-mail trimis persoanei care s-a inregistrat online, de catre DLG prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
 • orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al DLG, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
 • informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de DLG intr-o anumita perioada;
 • informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care DLG are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
 • date referitoare la DLG, sau alte date privilegiate ale acestuia.

Document – prezentele Termene si Conditii.

Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS) asupra Bunurilor si Serviciilor si/sau a promotiilor desfasurate de DLG intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea DLG cu referire la informatiile continute de acesta.

Conditii generale de utilizare:

Site-ul www.forestromania.com (denumit in continuare „Site”) este proprietatea DLG INTERMARKETING S.R.L. Utilizarea Site-ului presupune acceptarea termenilor si conditiilor expuse mai jos cu toate consecintele care decurg. Neacceptarea acestor termeni si conditii atrage obligatia persoanei respective de a inceta accesarea Site-ului.

 1. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

Drepturile de proprietate intelectuala si industriala asupra intregului continut apartin in totalitate DLG. Cei care acceseaza acest site web au urmatoarele drepturi:

 • explorarea continutului
 • reproducerea, traducerea sau utilizarea informatiilor publicate, numai cu indicarea sursei;
 • copierea sau tiparirea unor materiale in scop personal, fara comercializarea acestora;
 • inserarea in paginile proprii a unor legaturi catre acest site web (atunci cand legaturile sunt cuprinse in website-uri comerciale sau publicitare se va asigura deschiderea unei noi ferestre pentru vizualizarea Site-ului; inainte de a lua decizii pe baza informatiile continute in acest website sunteti obligati sa luati legatura cu personalul nostru de specialitate.

DLG isi declina orice raspundere pentru continutul site-urilor la care aceasta pagina web face trimitere. Datele si informatiile sunt prezentate in Site numai in scopuri informative. DLG isi rezerva dreptul de a modifica atat continutul, cat si structura site-ului in orice moment si fara preaviz. Serviciile descrise in acest site sunt valabile numai pentru DLG si sunt proprietatea ei exclusiva.

Orice incercare de orice natura de modificare a imaginii si informatiilor din prezentul site web, cu exceptia detinatorului sau legal – DLG, precum si realizarea de link-uri, fara acordul prealabil al DLG, da dreptul unilateral si neechivoc ca DLG sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legal competente pentru sanctionarea acestor fapte.

1.1. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a DLG, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

1.2. Vizitatorilor site-ului nu le este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de DLG, includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al DLG asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al DLG.

1.3. Orice Continut la care Vizitatorul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care Continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre DLG si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea DLG cu referire la acel Continut.

1.4. Vizitatorul poate copia, transfera si/sau utiliza Continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile Documentului.

1.5. In cazul in care DLG confera Vizitatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Vizitatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea DLG pentru respectivul Vizitator sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

1.6. Niciun Continut transmis catre Vizitator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea DLG si/sau al angajatului/prepusului DLG care a mijlocit transferul de Continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

1.7. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

 1. CONFIDENTIALITATE

2.1. DLG va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in prezentul Document.

2.2 Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti DLG acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca DLG sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste informatii, idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul Site-ului. DLG nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

2.3. Prin inscrierea in baza de date a DLG, Vizitatorul isi ofera consimtamantul expres, in limitele legislatiei in vigoare, de a fi contactat de catre terti, parteneri ai DLG: furnizori de servicii de marketing, alti furnizori de servicii in vederea indeplinirii obiectului Inregistrarii efectuate pe site, precum si de agentii de stat, guvernamentale, atunci cand legislatia specifica prevede acest lucru; cat si de alte companii cu care DLG poate dezvolta programe comune de ofertare pe piata a Bunurilor si/sau a Serviciilor etc.

2.4. Orice date cu caracter personal precum: numele, adresa, numarul de telefon sau adresa de e-mail a dumneavoastra pe care o transmiteti pe Site prin intermediul formularului de contact, posta electronica sau prin orice alta modalitate vor fi folosite in conformitate cu Politica de Confidentialitate. Orice alt fel de comunicari sau materiale pe care le transmiteti pe acest Site, precum intrebari, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate ca neconfidentiale si neprotejate de drepturi de proprietate intelectuala determinate.

2.5. Utilizatorii si/sau vizitatorii site-ului nu vor prelua nicio informatie despre niciun alt utilizator al site-ului. In cazul in care doriti ca datele dumneavoastra sa nu fie colectate, nu le trimiteti catre noi.

2.6. In cazul in care nu specificati in mod explicit ca nu doriti ca DLG sa foloseasca datele dumneavoastra personale, acesta poate folosi aceste informatii in urmatoarele moduri: DLG poate stoca si prelucra datele dumneavoastra pentru a va intelege mai bine nevoile si pentru imbunatatirea produselor si serviciilor; organizatorul (sau o firma furnizoare sau o terta parte in numele DLG in legatura cu o promotie) va putea folosi datele dumneavoastra ca sa va contacteze; DLG va putea stoca si prelucra datele cu caracter personal pentru a trimite pe viitor informatii despre noi oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing direct; DLG va putea oferi unei terte parti informatia agregata, dar nu individuala despre utilizatorii platformei.

2.7. In cazul in care doriti sa nu mai fiti contactati de catre noi sau doriti modificarea vreunei informatii furnizate catre noi, ne puteti contacta la r.mares@dlg.org.

2.8. DLG isi rezerva dreptul de a colecta automat informatii tehnice despre orice vizitator al site-ului, informatii care nu sunt personal identificabile.

2.9. DLG isi rezerva dreptul de a stoca informatii pe computerele utilizatorilor, sub forma de cookie sau sub forma unui alt fisier similar.

 1. PUBLICITATE

3.1. Newsletterele DLG sunt transmise prin intermediul partenerilor specializati si agreati de DLG. Astfel, sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor.

3.2. In momentul in care, Vizitatorul se inregistreaza pe Site, are posibilitatea sa isi exprime acordul cu privire la primirea de Newslettere. Vizitatorul isi poate modifica optiunea cu privire la acordul emis catre DLG in orice moment:

3.2.1. prin contactarea DLG in acest sens;

3.2.3. prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in mesajele comerciale primite de la DLG.

3.3. Renuntarea la primirea Newslettere-lor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru prezentul Document.

 1. LIPSA GARANTIILOR
  Intreg continutul acestui site poate fi modificat si va este oferit fara a se oferi nicio garantie de niciun fel, fie aceasta expresa sau implicita.
 1. EXONERAREA DE RASPUNDERE
  Utilizarea acestui site este in totalitate pe contul dumneavoastra. DLG si societatile afiliate, angajatii, agentii sau orice alta parte implicata in conceperea, producerea sau oferirea site-ului nu sunt raspunzatoare pentru daune directe sau indirecte, de orice natura, ce ar rezulta din sau in legatura cu utilizarea acestui site sau a continutului sau. DLG nu isi asuma nicio responsabilitate si nu va fi raspunzatoare pentru nicio dauna sau virusi care ar putea sa va infecteze computerul sau alte bunuri in urma accesarii sau utilizarii acestui site, sau descarcarii oricarui material, informatii, text, imagini, video sau audio de pe acest site.
 1. LINK-URI PE SITE-URILE UNEI TERTE PARTI
  Site-ul poate contine link-uri catre alte site-uri aflate in proprietatea sau operate de alte parti decit DLG. Astfel de link-uri va sunt furnizate pentru a le folosi numai daca veti dori aceasta. DLG nu controleaza si nu este raspunzatoare pentru continutul si conditiile de confidentialitate sau securitate si de functionalitatea acestor site-uri. Fara a se limita la cele mai sus mentionate, DLG isi declina in mod special orice raspundere daca aceste site-uri:Incalca drepturile de proprietate intelectuala ale unei terte parti;Sunt inexacte, incomplete sau contin informatii inselatoare;Nu au caracter comercial sau nu raspund indeplinirii unui anumit scop;Nu ofera o securitate adecvata;
  Contin virusi sau alte elemente cu caracter distructiv; Sunt licentioase sau calomnioase.
  De asemenea, DLG nu autorizeaza continutul sau orice alte produse si servicii prevazute pe astfel de site-uri. Daca intrati printr-un link pe astfel de site-uri sau pe acest site, va asumati personal riscul, fara a exista in acest sens permisiunea DLG.
 1. Modificarea Termenilor si Conditiilor

DLG are dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din Termeni si Conditii sau Termenii si Conditiile in intregime, fara nici o notificare prealabila si fara a fi obligata sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de Utilizatori. Orice modificare este acceptata deplin si neconditionat de catre Utilizatorii Site-ului prin simpla utilizare sau accesare a oricarei facilitati oferite de site ori prin accesarea Site-ului, intervenite oricand dupa operarea modificarii, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului Utilizator de a inceta de indata accesarea Site-ului si/sau utilizarea in orice mod a serviciilor online ale AgriPlanta-RomAgroTec.

Sunteti de acord in asa fel incat DLG, la alegerea sa, sa inceteze sau sa intrerupa utilizarea de catre dvs. a site-ului la nerespectarea Termenilor de Utilizare. In momentul suspendarii sau incetarii respective, dumneavoastra trebuie (a) sa incetati utilizarea site-ului si (b) sa distrugeti orice copii facute dupa orice parte a continutului sau. Nu veti considera DLG raspunzatoare pentru daunele, costurile, raspunderile, cheltuielile (inclusiv costurile avocatilor) si sumele pentru intelegerile legate de orice proces, pretentie sau actiune depusa de catre un tert impotriva Companiei drept rezultat al (a) neglijentei, proastei reprezentari, erori sau omitere din partea dvs. sau (b) incalcarii din partea dvs. a Termenilor de Utilizare si a legilor sau regulamentelor de aplicare.
Utilizati acest site pe propria responsabilitate. Nici DLG, nici societatile afiliate, angajatii, nici agentiile sau tertii implicati in crearea, producerea sau livrarea site-ului, nu sunt responsabili pentru daunele directe, indirect, punitive, incidentale, special, logice sau alte daune legate de utilizarea acestui site sau a continutului, indiferent daca se realizeaza pe baza unui contract, responsabilitate stricta sau alta modalitate, chiar cu avertizarea privind posibilitatea unor astfel de daune.

8. LEGISLATIE APLICABILA SI JURISDICTIE. LITIGII
Drepturile si obligatiile Utilizatorilor Site-ului si ale DLG, prevazute de Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Conditiile vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu Termenii si Conditiile va fi solutionat pe cale amiabila. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul vor fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta aflata in raza teritoriala a municipiului Bucuresti.