DLG InterMarketing este parte a DLG e.V. (Societatea Germană pentru Agricultură), una dintre organizațiiile lider în agricultură și industrie alimentară, înfiinţată în anul 1885, cu peste 30.000 de membri în întreaga lume: producători, furnizori de echipamente și input-uri pentru agricultură, procesatori de produse agricole.

Misiunea DLG e.V. o reprezintă promovarea progresului tehnic și științific. Prin proiectele și activitățile pe care le desfășoară, DLG e.V. stabilește trenduri și impulsionează progresul, în Germania și la nivel mondial. DLG e.V. asigură transfer de know-how și de experiență, din etapa de planificare strategica și până la aplicarea în practică.

Activități principale:

  • Colectare de date, transfer de cunostințe și experiență practică;
  • Testări de mașini și input-uri agricole;
  • Testări de produse alimentare;
  • Organizarea de târguri internaționale dedicate agriculturii și industriei alimentare, în peste 20 de țări. DLG e.V. este lider mondial în organizarea de evenimente în domeniul agriculturii, în portofoliul său aflându-se AGRITECHNICA – cea mai mare expoziţie de maşini agricole din lume şi EuroTier – expoziţia lider mondial în zootehnie.

La nivel  international reprezentarea este realizata de catre DLG INTERNATIONAL GmbH, cu o experienta de 25 de ani, cu competente in organizarea de targuri si expozitii, project management si servicii de consultanta.
Compania are sediul central la Frankfurt si detine filiale in 9 tari, in afara de Germania: Bulgaria, China, Italia, Olanda, Polonia, Romania, Rusia, Turcia, Ucraina.